BB2020

English version | Versión en castellano

Bubble Beirut posa el seu granet de sorra per Beirut.

Últimes 20 unitats de Bubble Beirut!

Bubble Beirut és el resultat de la combinació de 5 anys d’immersió fotogràfica dins la bombolla de les elits libaneses amb els elaborats retrats literaris del periodista Àlex Gutiérrez, i que l’equip de Taller Estampa va acabar materialitzant en forma de llibre.

Volem celebrar aquest projecte fent-ne una edició especial llançant una campanya per vendre les últimes 20 unitats que ens queden disponibles signades pels autors i una còpia original també signada i numerada (edició limitada per a aquesta campanya).

La nostra aportació al gran desastre: tots els beneficis d’aquesta campanya aniran destinats a Studio Beirut, una ONG amb seu a Beirut que s’ocupa principalment d’intervenir en casos d’emergència. Els diners recaptats en aquesta campanya aniran a unes cuines que porten àpats a diferents punts de la ciutat per servir a la gent que ho necessita.

Llibre ‘Bubble Beirut’

Fotos: Anna Bosch Miralpeix

– Textos: Àlex Gutiérrez

– Disseny gràfic: Taller Estampa

ISBN: 978-84-697-2695-2

– Mides: 24 x 22 cm

– Pàgines: 108

Lady Cochrane fotografiada el 2016 a l’edat de 94 anys a la biblioteca de la seva residència, el Palau Sursock, on viuen el seu fill Roderick, la seva jove Mary i la seva neta Ariana. Fins que es va morir el passat setembre, visitava sovint Dublín i Londres, on viuen els seus altres dos fills, tots tres fruit dels trenta-tres anys que va compartir amb el baró irlandès sir Desmond Cochrane. De mare napolitana i pare libanès, la seva residència principal va ser aquest palau, construït el 1850 pel seu avi. Lady Cochrane va presidir durant quaranta anys una associació que protegeix espais i edificis antics de Beirut, molts dels quals van quedar malmesos per la guerra i que la pressió urbanística prefereix enderrocar que rehabilitar.

– Gicléé print en photo Hahnemühle Photo Gloss Baryta 320

Sense enmarcar

– 20 x 30 cm 

– Signada, numerada i amb certificat d’autenticitat

Ja pots fer la teva comanda a través del següent formulari. El cost total és de 100 € + despeses d’enviament.

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!